Blijf in conditie met bodyshape voor volwassenen bij Hygiëa

Door Aukje Broers op 31 oktober 2016 in Nieuws met Geen berichten

Blijf in conditie met bodyshape voor volwassenen bij Hygiëa

Hygiëa biedt niet alleen turnlessen voor kinderen, maar houdt ook ouderen fit! In de sportzaal op het Bisonveld is elke dinsdagavond van 19 tot 20 uur bodyshape. Het doel van de lessen is het verbeteren van de conditie en spierversterking en natuurlijk gezelligheid. Trainster Arianne Kruithof: “Het is leuk omdat je aan je conditie werkt. De groep is gezellig. We zijn zeer betrokken bij elkaar. ”

De oefeningen zijn gericht op de borst-, billen-, buik- en beenspieren. Er wordt gebruikgemaakt van dynaband (elastiek) en dumbells ( gewichten). Alle oefeningen gebeuren op verschillende soorten muziek, van Top 40 en latin (salsa) tot Golden Oldies. De les eindigt met een cooldown.

De lessen zijn voor volwassenen van alle leeftijden geschikt, want iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. Beginners kunnen makkelijk instromen omdat de oefeningen niet moeilijk zijn of er een alternatief wordt aangeboden. De lessen worden vooral bezocht door dames (meest 55+), maar heren zijn ook welkom! Meedoen kost slechts € 13,60 per maand.

Hygiëa biedt ook nog andere lessen voor volwassenen zoals aerobic mix, Pilates gymfit en cardio Pilates. De les aerobic mix is ook op dinsdag in de sportzaal op het Bisonveld, maar dan van 20 tot 21 uur. Bij aerobic mix ligt het accent op de conditie. Elke week wordt er een andere les gegeven: bijvoorbeeld kick fun/tae bo, salsa aerobic, zumba, afrodance, high low impact, intervaltraining enz. Bij deze lessen ligt de gemiddelde leeftijd van de deelnemers tussen de 30 en 55 jaar.

Interesse? Kijk op het rooster of kom gewoon gezellig een keertje meedoen met een gratis proefles!

Geen berichten meer toegestaan

top