Hygiëa zoekt trainer

Heb je een licentie niveau 3 (een ALO-diploma) of ben je daarmee bezig, ben je enthousiast en vind je het leuk om recreanten en selectie te trainen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Mogelijkheden

We zoeken per direct een allround trainer met interesse in het trainen van recreanten in verschillende leeftijdscategorieën. We hebben in eerste instantie versterking nodig op woensdag en vrijdag maar in overleg zijn ook lessen op andere dagen mogelijk. We bieden een afwisselende trainerspositie in een leuk team met passende vergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Gymvereniging Hygiëa is een bloeiende vereniging met ruim 500 enthousiaste leden in Zeist en Werkhoven. We bieden ouder- en kindgym, kleuterlessen, recreatielessen turnen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Ook zijn er selectielessen voor zowel jongens als meisjes. We vinden het belangrijk om de kinderen in een ontspannen sfeer op een goede manier te leren turnen. Naast de lessen organiseren we activiteiten als een kamp, Sinterklaas en onderlinge wedstrijden.

Interesse?

Stuur dan een mailtje naar:
info@gymvereniginghygiea.nl t.a.v. Ingelies Vermeulen (secretaris Hygiëa)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *