Leiding

Arianne Kruithofarianne Hallo, ik ben Arianne Kruithof en woon sinds 2003 met veel plezier in Zeist samen met Jeroen en onze twee kinderen Tom en Amelie. Naast Hygiëa heb ik nog andere werkzaamheden. Ik werk als mondhygiëniste in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en bij een tandartspraktijk. Zelf heb ik vroeger altijd geturnd en lesgegeven. Later is dat aerobics en dans geworden. Bij verschillende sportscholen in Zeist en Utrecht heb ik les gegeven. Sinds september 2009 geef ik met veel plezier op aerobics, bodyshape en Pilates voor senioren. De leden zijn zeer enthousiast en sporten met veel plezier. Geen les is bij mij hetzelfde. Door veel te variëren met dumbells en dynabands, steps, salsa aerobics, zumba, high/low impact blijft het altijd leuk. Spreekt je dit aan? Kom gerust een keertje meedoen. Tot ziens!
Bianca Koppenolbianca Ik ben Bianca Koppenol, samenwonend en trotse moeder van 2 kinderen. Turnen is nog steeds een grote hobby van mij. Begin jaren’90 ben ik bij Hygiëa begonnen met een middagje lesgeven. Al snel werden dit meerdere uren en dagen. Nog steeds heb ik daar veel plezier in en er valt altijd wel wat te beleven!!! Van beroep ben ik bewegingsagoog en medewerker vrijetijdsbesteding. Naast alles om het turnen heen volleybal ik graag. Samen met de andere leiding van Hygiëa zorgen we ervoor dat iedereen een leuke tijd krijgt bij “hieg”.
Hedda BrinkHedda Hoi, mijn naam is Hedda Brink en ik geef met veel plezier de gymlessen bij Hygiëa, waaronder ouder- en kindgym. Ik geef op meerdere dagen les en ook in Werkhoven. Ik vind het belangrijk dat  de gymles leuk en leerzaam is.
Julia FaasJulia Hallo allemaal! Ik ben Julia Faas en ik ben al meer dan 10 jaar lid van Hygiëa. In 2010 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog. Nu volg ik met plezier de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Zelf turn ik een aantal uren in de week en doe ook mee aan wedstrijden. Op mijn 12e begon ik met assisteren bij verschillende groepen. Vanaf november 2008 geef ik les aan groepen op de zaterdag. Wie weet tot ziens!
Susanne van HallSusanne van Hall Ik ben Susanne van Hall en geef sinds januari 2013 selectieles op de maandagavond. Na bij verschillende turnverenigingen zowel in binnen- als buitenland te hebben lesgegeven, ben ik nu bij Hygiëa neergestreken. Samen met Bianca wordt er op maandag enthousiast geturnd en hopelijk kan ik daar een leuke bijdrage aan leveren. Naast het geven van turnles geef ik les op een MBO en HBO-opleiding. Vroeger heb ik zelf veel geturnd, maar tegenwoordig is het Pilates en in de winter vind je mij altijd minstens 2 weken in de sneeuw op het snowboard.
Tonja Kost Tonja heeft de afgelopen jaren verschillende lessen gymfit en pilates verzorgd. Momenteel geeft zij Pilates Gymfit lessen voor de seniorengroepen op de donderdagochtend.

Assistenten

In sommige lessen werken de trainers samen met assistenten. We zijn blij dat Hygiëa over een aantal goede assistenten beschikt. Meer invallers zijn altijd welkom, dus heb je interesse? Meld je aan!