04 december 2020

Grote Clubactie 2020 doorslaand succes

De Grote Clubactie heeft Hygiëa dit jaar bijna € 3.000 opgeleverd. We willen alle lotenkopers en lotenverkopers bedanken voor dit prachtige resultaat!

Grote Clubactie 2020 doorslaand succes
Ook landelijk breekt de Grote Clubactie dit jaar alle records met een opbrengst van dik 9,5 miljoen euro. Dat is ruim 1 miljoen euro meer dan vorig jaar! Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door de coronacrisis, zetten ruim 300.000 leden van zo'n 5.300 verenigingen zich juist extra hard in voor hun club. Er werden meer dan drie miljoen loten verkocht. Hygiëa verkocht er daarvan 1.225!

De drie beste lotenverkopers van Hygiëa krijgen een oorkonde en een cadeaubon. Dat zijn:

1. Noor Ekels. Noor verkocht 51 loten en krijgt een cadeaubon van € 25.

2. Desiree Groot. Desiree verkocht 48 loten en krijgt een cadeaubon van € 20.

3. Lisa van den Broek. Lisa verkocht 43 loten en krijgt een cadeaubon van € 15.

Alle leden die twintig of meer loten hebben verkocht, krijgen een oorkonde en als prijs een cadeubon van € 5. Gefeliciteerd allemaal! Jullie krijgen de prijs zo snel mogelijk via je trainer uitgereikt.

De trekking is op 9 december. Vanaf donderdag 10 december kunnen kopers hun lot checken op de website https://lotchecker.clubactie.nl.