Nieuws

18 januari 2022

Meld je aan voor Circus Tadaa!

Wie: alle leden van Hygiëa + ouders
Wanneer: zondag 6 februari 12.30-17.00 uur
Waar: Gymzaal Binnenbos

Preview foto
Op zondag 6 februari gaan we optreden in het circus. Van 12.30-14.30 uur oefenen we 10 circusonderdelen. Dan is er een pauze en kies je een onderdeel voor het optreden. Van 15.00-16.00 uur oefenen we voor de voorstelling en om 16.00 begint het circus (voor publiek onder voorbehoud van coronaregels!).

 

Alle kinderen van kleuters tot 14 jaar kunnen zich opgeven voor de circustraining. Ben je ouder dan 14 en vind je het ook leuk om te komen, graag!! We zijn hard op zoek naar assistenten.

 

Het leukste is als we na de training kunnen optreden voor alle ouders. We streven ernaar dit mogelijk te maken. Helaas is het met de coronaregels op dit moment nog niet mogelijk. We maken een film van het optreden voor de ouders, zodat je er toch een beetje bij bent.

 

Belangrijk is dat het circus alleen door kan gaan bij voldoende hulp van ouders. Bij elke vijf kinderen hebben we een begeleider nodig. Grijp deze mogelijkheid om toch bij het circus te zijn en samen met de kinderen een geweldige dag te beleven! Alle begeleiding moet ook op zaterdag 5 februari aanwezig zijn van 20.00-22.00 uur in het Binnenbos. Hier krijg je uitleg en gaan we zelf ook aan de slag met de circusonderdelen. Dit belooft een hilarische avond te worden.

 

De intructieavond en de circusdag staan onder begeleiding van twee echte circusartiesten. Je kunt je hieronder inschrijven!

 

LET OP: inschrijven is niet meer mogelijk!

 

---

Hoera!!
Hygiëa bestaat 100 jaar!
We vieren een jaar lang feest.
Dit is een activiteit ter ere van het 100-jarig bestaan van onze vereniging.