04 oktober 2019

Twintig of meer loten verkocht voor de Grote Clubactie?

Wil jij gratis naar Bobbejaanland, jumpen bij Krazy Kangaroo's, zwemmen bij Optisport of skiën bij SnowWorld? Of het 2e artikel gratis op masita.com? Verkoop dan 20 loten of meer en ontvang de 20-loten-voucher van ons!

Twintig of meer loten verkocht voor de Grote Clubactie?
Wat kun je met de voucher?

- tweede kaartje gratis bij Krazy Kangaroo's trampoline springen of alle zwembaden van Optisport

- tweede kaartje gratis bij SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen,
Terneuzen en Zoetermeer (tijdens daltijden en piektijden, niet in de Kerstvakantie)

- tweede kaartje gratis voor Bobbejaanland (België)

- tweede artikel gratis op masita.com

Hoe kom je aan de voucher?

Iedereen die 20 of meer loten heeft verkocht en een of meer lotenboekjes heeft ingeleverd, ontvangt via de trainers een voucher zodra de boekjes zijn verwerkt.

De vouchers zijn geldig t/m maart 2020 (SnowWorld), t/m mei 2020 (Krazy Kangaroo's, Optisport zwembaden en masita.com) en t/m juni 2020 (Bobbejaanland).