Turnkleding

Ons verenigingspakje voor meisjes is van marineblauw velours met lange mouwen in marine-kobalt glittervelours. Op het bovenlijfje zitten zilveren strass-steentjes. Voor de jongens zijn de pakjes van hetzelfde materiaal, maar zonder strass-steentjes. Voor de jongens hoort daarbij nog een short.

De turnpakjes zijn van goede kwaliteit en bedoeld voor jeugdleden om in te turnen tijdens de lessen en recreatiewedstrijden. Bij deelname aan recreatiewedstrijden zijn de pakjes verplicht. Bij de pakjes horen witte turnschoentjes, die u in elke reguliere sportzaak kunt kopen.

Turnpakje bestellen

Een verenigingspakje kunt u op elk moment online bestellen bij TT Gymnastics.

Meisjes

pakje: V298 (bestellen)

Jongens

pakje: B7 (bestellen)

short: B50 (bestellen)

Tip 1: de pakjes vallen aan de kleine kant. Bestel liever 1 tot 2 maten groter, de pakjes zitten ook mooi als ze nog wat ruimer zijn en zo heeft u langer plezier van uw aanschaf!

Tip 2: Wanneer uw pakje/maat niet op voorraad is, kunt u het wél gewoon bestellen. De pakjes worden bijgemaakt en zijn meestal in enkele dagen klaar.

Tip 3: wanneer u meer pakjes tegelijk bestelt (bijvoorbeeld met andere ouders samen), betaalt u maar 1x verzendkosten.